Skip to content
Početna stranica » Novosti » Sam Snitchy i album „talking talking“

Sam Snitchy i album „talking talking“

  Neki kažu da glazba ne poznaje granice, a kada je riječ o Samu Snitchyu i njihovom novom albumutalking talking“, te riječi zaista dobivaju puno značenje. Uzbuđeno vam najavljujemo drugi album dva nekonvencionalna umjetnika koji će zasigurno promijeniti način na koji doživljavamo glazbu.

  Sam Snitchy i njegov kolega Marco Fuorigioco, snimili su novi album “talking talking” u Italiji, a moći ćemo ga slušati od 17. svibnja. Ovaj duo donosi originalnu glazbu – njihov glazbeni stil opisuje se kao “Psychedelic Synth Electro Punk Anti-Dance“.

  Izvodeći raznovrsne glazbene žanrove, Sam Snitchy definitivno ne slijedi konvencionalna pravila glazbene industrije. Njihov zvuk je mješavina punka, elektronike i nečega što se jednostavno ne može opisati riječima. Snitchy je poznat po svojoj eksplozivnoj energiji na pozornici, koja se sada prenosi i na ovaj drugi album.

  Album pod naslovom “talking talking” snimljen je u Ortigia studiju u Sirakuzi gdje je za poslove miksanja glazbe bio zadužen Oli Bösch, a izdavačka kuća pod kojom izlazi nam je već dobro znani Voodoo Rhythm Records.

  Ovaj album je glazbeno putovanje koje će vas iznenaditi, provocirati i nesumnjivo ostaviti bez daha. Sam Snitchy je bend koji se ne ustručava istražiti nove granice i izazvati svoju publiku, a ovaj album je još jedan dokaz toga. Pripremite se za glazbeno iskustvo koje će vas ostaviti zapanjenima i koje ćete pamtiti još dugo nakon što ga prvi put čujete.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR