Skip to content
Početna stranica » Novosti » Same & Malik objavili prvu pjesmu i videospot

Same & Malik objavili prvu pjesmu i videospot

  Same & Malik je heavy, groovy projekt, okrunjen glazbenim uratkom pod nazivom “Not Good For Me” s timom ozbiljnih glazbenika za koji je snimljen i spot.

  Malik Smajlović je vokal, dok Samir Sinanović drži ulogu ritam i solo gitariste. Southern Storm, Full House, Nermin Puskar, Komuna su samo neki od bendova u kojima je Samir Sinanović, istinski gitarski virtuoz iz Tuzle, bio gitarista, vokal, back vokal ili nešto drugo. Pored toga, intenzivno radi na svojim autorskim pjesmama koje redovno objavljuje na glazbenim platformama.

  Same & Malik

  Malik Smajlović je pjevač koji je surađivao s nekolicinom respektabilnih glazbenika. Pjevač je Generacije bez kompasa te uza sve to pjeva i u kultnom blues bandu Slavonskog Broda – Brodsky Blues Band. Malik iza sebe također ima niz solo projekta, vokalnih obrada kao i projekta sa bandovima iz Hrvatske koji uglavnom sviraju žestok zvuk. U vremenu nakon pandemije u planu je regionalna turneja sa Tribute to Whitesnake projektom u kojem je Malik vodeći vokal.

  Ostatak ekipe u ovoj pjesmi nije ništa manje vrijedan spomena. Damir Sinanović Bumbar na bubnjevima, Robert Barić Roba na basu i Kenan Glavinić kao klavijaturista. Mix, mastering i spot je rađen u režiji Adnana Hadzibegića Here. Sastav i dalje radi na nekim novim pjesmama, a obećavaju i skoro izdavanje nove pjesme dok u međuvremenu bine i koncertni prostori miruju.

  Izvor: Highwaystar Magazine

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR