Skip to content
Početna stranica » Novosti » So Much 4 Gravity: novi singl “Satan Is Toast” donosi nam ironiju i emocije

So Much 4 Gravity: novi singl “Satan Is Toast” donosi nam ironiju i emocije

  S ponosom vam predstavljamo singlSatan Is Toast” već nam poznatog sastava So Much 4 Gravity, koji je dostupan od 20. ožujka ove godine. U srcu ovog singla krije se priča o neočekivanom putovanju, koje nas vodi do ironije ali i dubokih emocija.

  So Much 4 Gravity Satan Is Toast

  Započinjemo priču kada je majka Woutera poslala nekoliko pjesama za preslušavanje. U to vrijeme Wouter je već bio duboko uronjen u ozbiljne poslove analize štetnih sekti za belgijsku vladu, pa nije očekivao da će ga glazba posebno zaokupiti. No, kada je stigao do pjesama kršćanskog pop/rock žanra koje mu je poslala majka, nešto ga je zadržalo. Te pjesme su ga inspirirale i potaknule da napiše “Satan Is Toast“, pjesmu koja na prvi pogled nosi izvjesnu dozu ironije, ali koja zapravo dublje istražuje suvremene izazove vjere u današnjem svijetu.

  Singl započinje s ironičnim tonom, no kako pjesma odmiče, otkrivaju se duboke emocije i iskreni osjećaji prema ljudima koji vjeru pronalaze kao utočište u svijetu punom izazova. Dvije strane pjesme – prvobitno ironična i kasnije emotivna – stvaraju nevjerojatno slojevitu glazbenu priču.

  Drugi singlSeven Days“, Wouter pak posvećuje teškoćama zajedničkog roditeljstva te ostavljanju djece svakog petka s vješću da ih neće vidjeti cijeli tjedan. Ova pjesma nosi sa sobom iskrenu i ranjivu poruku, odražavajući duboke osobne emocije.

  Singl je snimljen pod producentskom palicom Stafa Verbeecka, uz pomoć Kimberly Wijnants, u Nice Recordings studiju u Antwerpenu. Mix je obavljen u Stiff Studiju, Antwerpu, također pod vodstvom Stafa Verbeecka. Mastering potpisuje Frederik Dejonghe iz Jerboa Mastering studija u Gentu.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR