Skip to content
Početna stranica » Novosti » Scarlet Notes Slavi 10 Godina s Novim Singlom

Scarlet Notes Slavi 10 Godina s Novim Singlom

  U srcu zadarske glazbene scene, bend Scarlet Notes slavi deset godina svoje kreativne odiseje s moćnom pjesmomIluzija“. Ovaj alter poprock sastav, predvođen snagom ženskog vokala, donosi svoju najnoviju kreaciju kao podsjetnik na snagu prave glazbe.

  Scarlet Notes Iluzija

  Iluzija, čiji je autor i gitarist benda, Leonardo Jakšić, nije samo pjesma; to je duboki emotivni put kroz otuđenje i pokušaj pomirenja sa stvarnošću. Jakšić opisuje pjesmu kao “neizgovoreni, unutarnji monolog upućen osobi s kojom smo nekad bili bliski.” U ovoj skladbi, Scarlet Notes istražuju složenost ljudskih odnosa i duboko usađene emocije koje ostaju i kad se veze prekinu.

  Minimalistički video, potpisan od strane samog benda i Nadje Matije Fatović, pažljivo tkaju glazbu i tekst u intrigantan vizualni dojam. Ovaj suptilan spoj zvuka i slike stvara hipnotičku atmosferu, pružajući gledateljima iskustvo koje nadilazi uobičajene glazbene spotove.

  Scarlet Notes, osim što slave ovu značajnu godišnjicu, najavljuju i uzbudljivu budućnost. Bend trenutno radi na novom materijalu koji će biti predstavljen u obliku EP-a, obećavajući svježe glazbene vibracije svojoj vjernoj publici. U ožujku 2024. godine, bend će zasjati na Peperton festu u Zagrebu, obećavajući nezaboravan live nastup za sve zaljubljenike u autentičnu glazbu.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR