Skip to content
Početna stranica » Novosti » Scarlet Notes: Alter Pop-Rock Biser iz Zadra

Scarlet Notes: Alter Pop-Rock Biser iz Zadra

  Ni s tobom, ni bez tebe” novi je singl zadarskog alter pop-rock benda Scarlet Notes, koji svojom unikatnom glazbom nastavlja oduševljavati publiku. Predvođeni moćnim vokalom Zrne Zuber i upečatljivom gitarom Leonarda Jakšića, Scarlet Notes stvara zvuk koji je istovremeno kvalitetan i “radio-friendly”, ali ne podilazi trendovima.

  Pjesma “Ni s tobom, ni bez tebe” ističe se izuzetnom melodijom i intrigantnim tekstom, u kojem se svatko može pronaći. Autor glazbe i teksta je Leonardo Jakšić, dok aranžman potpisuju Leonardo Jakšić, Zrna Zuber i Matej Smiljanić. Lyric video za pjesmu kreirala je Nadja-Matija Fatović, dodajući vizualnu dimenziju koja savršeno prati emotivni naboj pjesme.

  Scarlet Notes Singl

  Scarlet Notes je bend iz Zadra osnovan 2010. godine, intenzivno autorski aktivan od 2011. Predvođeni Zrnom (vokal, bas gitara) i Leonardom (gitara), iza sebe imaju jedan album, mnoge koncerte po Hrvatskoj i inozemstvu, uključujući mini turneju u Velikoj Britaniji, te posljednji EP iz 2022., “Vrijeme Nas Mijenja“.

  Bend trenutno radi na novom EP-u koji će biti izdan na jesen pod etiketom Pepertona, a svoj rad usmjeravaju na studio, pripremajući se za nova glazbena osvajanja. Scarlet Notes su dokaz da dobra glazba uvijek nađe put do slušatelja koji traže nešto više.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR