Skip to content
Početna stranica » Novosti » Najava Sea Sound Festivala: Nasljednik Seasplasha od ovog ljeta u Šibeniku!

Najava Sea Sound Festivala: Nasljednik Seasplasha od ovog ljeta u Šibeniku!

  Sa zadovoljstvom najavljujemo dolazak novog festivala – „Sea Sound“! Ovaj festival nasljeđuje duh legendarnog „Seasplasha“, ali dolazi u potpuno novom ruhu, zaslužujući tako novo ime i svježi početak.

  Sea Sound

  Sea Sound je nasljednik Seasplash festivala, ali s novim konceptom prilagođenim suvremenom dobu. Osim bogatog glazbenog programa, Sea Sound će staviti poseban naglasak na najveće dostignuće kreativnosti u posljednjem desetljeću – pojavu brojnih novih, ručno izrađenih sound sistema, kako na domaćoj tako i na međunarodnoj sceni, koji postaju jednako važni kao i izvođači na pozornicama.

  Jedinstvenost festivala je u tome što će se od 18. do 21. srpnja (na lokaciji Martinske u Šibeniku) – na nekoliko većih, srednjih i manjih pozornica – cijeli program odvijati upravo preko „custom made“ sound sistema! Glazbeni program će predstaviti aktualnosti s domaće, regionalne i međunarodne scene, kroz širok spektar stilova, od tradicionalnih analognih do modernih elektroničkih.

  Prve izvođače i sound sisteme organizatori će otkriti ubrzo, a do tada su dostupne festivalske Blind ulaznice po najpovoljnijoj cijeni.

  Lokacija Martinske u Šibeniku smještena je u zaštićenom prirodnom krajoliku, unutar UNESCO-ve buffer zone, što je čini posebnom. Festivalske ulaznice uključuju mogućnost kampiranja, ali u vrlo ograničenom broju unutar borove šume na području nekadašnjeg autokampa.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR