Skip to content
Početna stranica » Novosti » Posljednji udarac Seasplash festivala – Zatvaranje jednog velikog poglavlja

Posljednji udarac Seasplash festivala – Zatvaranje jednog velikog poglavlja

  Došao je i taj trenutak, dragi čitatelji. Nakon više od dva desetljeća, Seasplash festival polako se približava kraju, ostavljajući za sobom bogatu baštinu nezavisne glazbene scene. Ovaj festival bio je izvor snage za umjetnike, podržavajući njihovu kreativnost i hrabrost na područjima gdje to prije nije postojalo.

  Seasplash festival

  Seasplash festival uvijek je bio pokretač autentičnog karipskog zvuka, prožet suvremenim trendovima i mediteranskim šarmom. Tijekom godina, ugostili su mnoštvo bendova, live act-ova, DJ-eva, sound systema i kolektiva, a ni 21. izdanje neće biti iznimka. Upravo ovaj put, prigodom zatvaranja jednog velikog poglavlja, slavit će u svečanijem tonu.

  Seasplash festival 2023. donosi impresivan lineup izvođača, koji će nastupiti na nekoliko pozornica tijekom četiri dana. Uz to, tu su i brojni dodatni sadržaji koji će biti besplatni za sve posjetitelje. Doživljaj festivalskog života na lokaciji oduvijek je bio poseban, s mogućnošću kampiranja u hladu bujnih borova, tik uz more.

  Ovogodišnje posljednje izdanje Seasplash festivala održat će se od 20. do 23. srpnja na prekrasnoj lokaciji Martinske u Šibeniku. To je rijedak dragulj, jedno od malobrojnih festivalskih odredišta smještenih unutar Unescove zaštićene zone, okruženo prirodnim krajolikom šibenskog kanala.

  Prva najava izvođača bit će objavljena sljedećeg mjeseca, a do tada imate priliku uhvatiti SuperRanograbilice – festivalske ulaznice po najpovoljnijoj cijeni od 279 kn. Ne propustite ovo nevjerojatno glazbeno putovanje koje se bliži svom završetku.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR