Skip to content
Početna stranica » Novosti » Slanci izbacili novi singl “Jutro”!

Slanci izbacili novi singl “Jutro”!

  Zagrebački alt rock bend izbacili su singlJutro” kojim najavljuju svoj prvi albumIza ugla“. Album izlazi 19.3.2022. i to pod okriljem izdavačke kuće za mlade i neafirmirane bendove El Records.

  Spot za “Jutro” snimali su članovi benda na različitim lokacijama u Zagrebu, a pjesmu autorski potpisuju Slanci. Kristijan Vasilić iz studija Mamut Krk zaslužan je za mix i master cijelog albuma.

  Slanci Jutro

  Iako je bilo dosta naporno dizati se u pola 5 ujutro po zimi, snimanje spota bilo nam je vrlo zabavno iskustvo, puno smo naučili tim više što smo cijeli koncept osmislili potpuno samostalno, od ideje do snimanja. Spot je montirao Dinko Pasini iz benda Terminator koji je odradio sjajan posao!” kaže bubnjarka iz benda Slanci. 

  pjesma je tekstualno vrlo motivirajuća, mislim da ima snažne slike koje sjajno prate samu glazbu. Odlična za trčanje u svakom slučaju!” rekla je pjevačica i autorica teksta .

  je izdavačka kuća za mlade i neafirmirane bendove osnovana 2021. godine u Zagrebu s ciljem jačanja scene mladih izvođača.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)