Skip to content
Početna stranica » Novosti » Garažni Punk bez imalo šminke – Sloks-i iz Torina izbacili album

Garažni Punk bez imalo šminke – Sloks-i iz Torina izbacili album

  Upozorenje: ovaj članak nije za čitatelje i slušatelje slabog srca. Zvuk novog albuma Sloks-a samo je za najhrabrije garažne pankere! Stoga, načulite uši i uživajte ako ste jedni od hrabrijih, ili se primite za drške vaših stolica i spremite na opaki punk zvuk i prljavu recenziju o pankerima iz Torina.

  Sloks

  Super sirovi Power Noise Garage Punk sastav Sloks iz Italije sastoji se od tri člana. Ivy Claudy zaslužna je za vriskanje i floor tom, Tony Machete je na bubnjevima, dok Buddy Fuzz rastura gitaru. Nakon njihovog prvog albuma Holy Motor“, koji je izašao 2018-te godine pod okriljem fantastičnog labela Voodoo Rhythm Records krenuli su na europsku turneju. Sve je to trajalo do one pandemijske godine, kada su otputovali jednom i jedinom Lo’Spideru, u njegov Swampland studio koji se nalazi u Toulouseu. Tamo u Francuskoj su snimili album o kojem danas pišemo.  “A knife in your hand” – album sa 11 beskompromisno prljavih pjesma.

  Nakon najave albuma pjesmom (i njezinim videospotom) “No Makeup” možete ih samo voljeti ili mrziti. Mi definitivno znamo da su Sloks ono što Radio Falš očekuje od svakog umjetnika koji nam se javi. Beskompromisno i originalno izražavanje kroz umjetnost.

  Sloks je živ – Punk nije mrtav

  Sloks

  Prljavi zvuk koji čujete na ovom najavljujućem singlu prelijeva se preko cijelog albuma. Drži vas na prstima svakim novim vriskom genijalne Ivy Claudy. Fuzz gitara s opakim riffovima popraćena divljim bubnjanjem Tonya Machete nešto je što će vas s tih istih prstiju dizati u zrak, ali i pravovremeno spuštati. Dinamika ovog albuma glavni je razlog radi kojeg ne ponavljaš samo jednu pjesmu na repeatu, već cijeli album. Na našim playlistama svakako su zaslužili svoje mjesto.

  Album smo preslušali par puta i opčinjeni smo zvukom koji će se vrtiti i vrtiti na stanici Falš, ali nadamo se i na drugim radio postajama – od 27-og kolovoza. A za one koji su opčinjeni koliko i mi, album u cijelosti izlazi 3.9., tako da zapišite taj datum i pripremite svoje punk prste na ukucavanje Voodoo Rhythm Records labela na vašim mobitelima i računalima, i kupite ovaj album! Izlazi u CD verziji, ali i kao ploča, za sve ljubitelje gramofonskog zvuka, koji je uz ovaj torinski sastav pun, punk pogodak.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR