Skip to content
Početna stranica » Novosti » Novi singl belgijske indie rock grupe – SM4G i “Black Ocean”

Novi singl belgijske indie rock grupe – SM4G i “Black Ocean”

  So Much 4 Gravity je indie rock sastav iz Mechelena u Belgiji, osnovan 2019. godine. Njihov prvi EP Gotta Get Out Of This Town‘ objavljen je nažalost neposredno prije prvog lock-downa, prije dvije godine. Bez mogućnosti da svoju glazbu izvode uživo, a ponekad čak i bez mogućnosti da se fizički okupe i uvježbaju novu glazbu, sastav je počeo kontaktirati radijske postaje iz cijelog svijeta kako bi stupio u kontakt s ljudima te da bi se njihova glazba pročula.

  So Much 4 Gravity Black Ocean

  Njihova prva tri singlaGotta Get Out Of This Town‘, Go and Communicate‘ emitirana su preko 250 postaja u 33 zemlje: Belgija, Nizozemska, Njemačka, Francuska, UK, Italija, Austrija, Španjolska, Portugal, Irska, Švedska, Hrvatska, Poljska, Švicarska, Rumunjska, Ukrajina, Sjeverna Makedonija, Bjelorusija, SAD, Kanada, Australija, Meksiko, Južna Afrika, Kenija, Argentina, Čile, Kolumbija, Peru, Ekvador, Honduras, Urugvaj, Izrael i Singapur.

  So Much 4 Gravity Black Ocean

  So Much 4 Gravity bio je izvođač tjedna na Colectivo Gravity Radio (Meksiko), Record Of The Week na Radiju Lede (Belgija), Killertrack Of The Week na Powerplant Radiju (Njemačka + Kanada), a svaki singl bio je prikazan jedan ili više tjedana na podcastu NOSW (Njemačka) i na podcastu Rockwave (Italija – s pokrivenošću na gotovo 150 postaja u Italiji i inozemstvu).

  So Much 4 Gravity – Black Ocean

  Black Ocean je novi singl belgijske indie rock grupe So Much 4 Gravity. Wouter (vokal, gitare) napisao je ovu vrlo osobnu pjesmu u razdoblju raskida sa svojom dugogodišnjom djevojkom. Riječima nam prenosi osjećaj da vam se nešto zloslutno sprema, ne shvaćajući što je to, zašto je tu i kako od toga pobjeći.

  So Much 4 Gravity Black Ocean

  Singl “Black Ocean” snimljen je u listopadu 2021. u studiju Nice Recording u Antwerpenu u Belgiji s renomiranim flamanskim producentom Stafom Verbeeckom. DIY-videozapis koji je napravio Wouter kombinira slike uglavnom nesumnjivih članova benda u studiju i prostoriji za probe, te slike napravljene na njegovom pametnom telefonu koje su ovjekovječile Wouterovu noćnu vožnju kroz njegov rodni grad Mechelen.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR