Skip to content
Početna stranica » Novosti » SM4G i novi singl “Communicate”

SM4G i novi singl “Communicate”

  So Much 4 Gravity se vraća sa novim singlomCommunicate“! Pjesma je o žudnji prema komunikaciji i povezanosti s drugima, dok se ipak osjećamo kao da većinom vremena zapinjemo na nekim površnim razinama ljudskih odnosa. Već krajem ovog mjeseca očekuje se snimanje novih stvari, tako da je sigurno za reći da ovo definitivno nije zadnje od SM4G-a!

  SM4G Communicate

  Dok se So Much 4 Gravity druži sa Staf Verbeeck-om u Nice-Recordings studiju (Antwerp, Belgija) snimajući dva nova singla, mi slušamo najnoviji singl “Communicate“. Pjesma koja je bila na užem popisu još 2019. godine, kada je trebala biti na njihovom EP-u, napokon je dočekala svijetlo dana. To je 3:17 Indie Rock stvar, u kojoj Wouter (napravio mix pjesme tijekom posljednjeg lockdowna) pjeva o propalim pokušajima komuniciranja i povezivanja s ljudima. “Communicate” je ujedno i posljednja traka snimljena sa sada bivšim članovima sastava – Tom Volckaerts (Bubanj), i Nele Vanoutrive (Violina)

  So Much 4 Gravity – više o sastavu

  Njihovi prijašnji singlovi “Gotta Get Out Of This Town” i “Go“, osim na Falšu, dospijeli su na playliste radio stanica širom svijeta, uključujući Belgiju, Nizozemsku, Njemačku, Francusku, Austriju, Švicarsku, Italiju, Španjolsku, Portugal, Irsku, Švedsku, Poljsku, Rumunjsku, Sjevernu Makedoniju, Ukrajinu, Bjelorusiju, Ameriku, Kanadu, Australiju, Južnu Afriku, Keniju, Meksiko, Argentinu, Kolumbiju, Čile, Peru, Ekvador, Honduras, Urugvaj, Izrael te Singapore. Kakav uspjeh!

  SM4G Communicate

  Tekstopisac, pjevač i gitarist Wouter Vlaminckx dijeli vokale sa svojom sestrom Veerle, koja uz vokale svira glockenspiel. Frank Willems svira bas gitaru, Jelle Ghys na klavijaturama, Wim Roosen kao bubnjar, te Joris Compeers dodaje specifičan zvuk svojom violinom. Sastav je iz Mechelena. To je peti “najveći” grad u Flanders-u (dio Belgije u kojoj se priča nizozemskim jezikom), točno između Brussela i Antwerpa. Ime sastava dolazi od pogrešno razabranog stiha u pjesmi “Time Is Running Out”, popularnog sastava Muse.

  SM4G već dugo Falša, te se njihove pjesme svakodnevno vrte na našem radiju. Prisjetite se njihovog ekskluzivnog intervjua s Radijom Falš – ovdje!

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR