Skip to content
Početna stranica » Novosti » The Factory  predstavlja svoj prvi singl – End O’ Me

The Factory  predstavlja svoj prvi singl – End O’ Me

  U veljači ove godine novooformljeni bend „The Factory“ izdao je svoj prvi singl pod nazivom “End O’ Me“. Ovaj singl označava početak dugog i uzbudljivog glazbenog putovanja za ovaj mladi bend.

  The Factory donosi spoj hard rocka s jedinstvenom energijom i entuzijazmom. Članovi benda su pet talentiranih glazbenika – Luka Logar na bubnjevima i kao back vokal, Nace Jerončič na basu, Doroteja Kadliček kao back vokalistica, Žiga Avbreht kao glavni vokal i ritam gitarist te Berti Pučnik kao solo gitarist i back vokalist.

  Iza ovog osvježavajućeg glazbenog projekta stoje Žiga i Berti, dvojac koji je odlučio započeti svoju glazbenu priču nakon prestanka sviranja u prethodnom bendu. Odlučni u svojoj viziji i ambiciji, počeli su stvarati autorsku glazbu, čvrsto vjerujući da će pronaći istomišljenike koji dijele istu strast i želju za stvaranjem i izvođenjem glazbe uživo.

  Tri godine rada, strpljenja i predanosti konačno su se isplatili, a “End O’ Me” predstavlja prvi kamenčić u mozaiku koji će The Factory graditi u narednim godinama. Ovaj singl je pozivnica svim ljubiteljima rock glazbe da se pridruže glazbenoj avanturi, prepunoj strasti, snage i autentičnosti.

  The Factory

  Dok svijet čeka s nestrpljenjem nove glazbene uratke ovog talentiranog benda, “End O’ Me” otvara vrata u svijet glazbe The Factoryja, obećavajući putovanje ispunjeno snagom, emocijama i neumornim duhom rock’n’rolla.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR