Skip to content
Početna stranica » Novosti » The Foole – Novi singl s ulica Hamiltona

The Foole – Novi singl s ulica Hamiltona

  The Foole je umjetnik i koncept. U stara vremena, dvorski šaljivac pod krinkom zabave, također bi davao društvene izjave i govorio istine o duhovnom i materijalnom stanju društva. Rođen u Ontariju u Kanadi, s ulica Hamiltona, ovaj maskirani multi-instrumentalist naglasak stavlja isključivo na glazbu i priču koju pričaju.

  The Foole

  A priče su naravno – o izgubljenoj ljubavi, dugotrajnim osjećajima o prošlim vezama, o smrtnosti, nevjerstvu, ali i o optimističnim ludorijama koje bi sve trebale odvratiti od svakodnevnih, a ponekad i negativnih svjetonazora. Slično kao što su to radili i Beatlesi, pjesme nisu sličnog raspoloženja, zvuka ili priče. Svu glazbu, tekst, dizajn i produkciju izvodi sam The Foole – čovjek koji stoji iza bijele maske – uz malu pomoć prijatelja.

  Debitantski album …From This Point of View“, iako potpuno moderna zvučna snimka, odaje počast velikim umjetnicima prošlosti i sadašnjosti kao što su Beatlesi, Pink Floyd, Prince, Radiohead i David Bowie. Prvi singlDon’t Call It Love” odgovor je na ljubavne tegobe odlaženja i ostajanja, te se bavi ljubavnicima koji kriju sebične poteze iza riječi ljubav.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR