Skip to content
Početna stranica » Novosti » The Minerals i novi singl City Lights

The Minerals i novi singl City Lights

  Alter-ego Colensa Jonesa– pjevača, gitarista i basista sastava Climbing Trees, The Minerals vraća se ove jeseni s potpuno novim singlom City Lights. Snimljen u izolaciji u Mwnci studiju u Hebronu, Carmarthenshire. City Lights najavljuje Jonesov povratak s prvim izdanjem pod stage nazivom The Minerals nakon samostalnog singla Road To Ruin iz 2017.

  The Minerals City Lights

  Podsjećajući na studijski album Neon Bible sastava Arcade FIre, City Lights opisuje privlačnost metropole. Evocirajući mračnije trenutke koji su se mogli čuti na istoimenom debitantskom albumu The Mineralsa iz 2015. koji je zaslužio svoje mjesto u kultnom indie filmu The Victorians.

  Singl je objavljen putem Staylittle Musica, dok su za distribuciju zaslužni The Orchard i PYST. Pjesma je dostupna za preuzimanje i streamanje na Bandcampu i na svim glavnim digitalnim platformama od petka, 12. studenog 2021.

  The Minerals je Alternativni Indie sastav formiran 2014. godine. Grupa je alter ego Climbing Trees gitariste Colensa Jonesa. Novi album “Biscuit Tin” planira se objaviti početkom 2022. godine, a sniman je u izolaciji u Zapadnom Walesu. City Lights prva je objavljena pjesma s tog albuma.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR