Skip to content
Početna stranica » Novosti » Debitantski singl finskog sastava The Niños Chaos

Debitantski singl finskog sastava The Niños Chaos

  Niños Chaos je uzbudljiva suradnja triju umjetnika koji se protežu cijelim svijetom, donoseći svježe okuse i zvukove koji će vas osvojiti, pokrenuti i zavesti.

  Strastveni trio predvodi novi val profesionalaca koji stvaraju revolucionarnu emotivnu glazbu koja je istovremeno dostupna i jedinstvena. Zvuk utemeljen na zdravim temeljima rocka i raznim lokalnim utjecajima iz cijelog svijeta, The Niños Chaos ispunit će vam srce glazbom i odvesti vas na putovanje puno otkrića.

  The Niños Chaos singl

  Rastući su fenomen koji pridodaje fanove sa svih kontinenata koji pronalaze svoj glas koji odjekuje u zvuku zaboravljene generacije. Nekada djeca u kaotičnim vremenima, ovi sada zreli i uspješni umjetnici okupili su se kako bi vam predstavili glazbu koja odjekuje dušom.

  Suradnja Niños Chaos okuplja: Acea Esheda, alternativnog rock/pop/indie glazbenika i skladatelja koji je objavio šest albuma. Javier Ibañez Sanchis, basist, gitarist i poznati glazbeni producent koji dodaje svoj jedinstveni zvuk. I dr. Sharon Lubasz, psihologinja, poznata tekstopiskinja i umjetnica, osnivačica i direktorica dobrotvorne organizacije Attentive Hearts Charity, koja donosi glas nekolicine u tekstove i umjetnička djela koja stvara za The Niños Chaos.

  Ovaj debitantski singl, It’s enough just to be, poticajan je, dirljiv i hrabar poziv na prihvaćanje koji ima osjetljiv i osnažujući pristup temi depresije. Ovaj obično nečuveni vapaj koji se viđa u vremenima usamljenosti u središtu pozornosti stavljaju The Niños Chaos i darovita Chanele McGuinness sa svojim dirljivim glasom koji vas vodi kroz bol i iscjeljenje sve do istinskog blaženstva.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR