Skip to content
Početna stranica » Novosti » Povratak benda „The Sex Organs“ s novim albumom

Povratak benda „The Sex Organs“ s novim albumom

  Sedam godina nakon njihovog prvog albuma, The Sex Organs se vraćaju s drugim albumom pod nazivom “We’re Fucked“, koji se očekuje tijekom ožujka ove godine pod već dobro nam znanom izdavačkom kućom – Voodoo Rhythm Records.

  Tko su ova bića i zašto su privukla našu pažnju? Je li stvarnost albuma ograničena naslovom ili činjenicom da je bend sastavljen od ljudskih genitalija na nogama?

  Izgled The Sex Organsa (točnije njihovih kostima) izaziva šok i divljenje iz različitih razloga, ovisno o tome na kojoj se moralnoj strani nalazite. Međutim, njihova taktika nije usmjerena prema bilo kojoj vrsti moralne subverzije (bez obzira na to što puritanci misle), oni su ovdje kako bi educirali i podsjetili čovječanstvo da imamo libido i da je bolje da ga koristimo prije nego što bude prekasno!

  The Sex Organs
  Članovi benda “The Sex Organs” u kostimima

  Prije deset godina, The Sex Organs su se prizemljili na planetu Zemlju, i vidjevši posljedice našeg ponašanja, dvojac je zaključio da je stalno abhorentno ponašanje među ljudima posljedica različitih stupnjeva samonametnutih seksualnih represija. Sve u svemu, kako vlasnik Voodoo Rhythm Recordsa ističe, dvojac je vjerovao da se kao ljudi premalo seksamo. Njihov debitantski album “Intergalactic Sex Tourists” tražio je rješenja i destigmatizaciju jednog od naših najprirodnijih instinkata, i nakon što su se vratili da bi istražili kako su rezultati njihove pro-seks kampanje utjecali na čovječanstvo mogli su zaključiti da su ova vremena mnogo manje sexy.

  Ovim albumom The Sex Organs ponovno potiču na razgovor o seksualnosti i ljudskom ponašanju, predstavljajući izazovne i provokativne teme, ali istovremeno podupirući važnost prihvaćanja i oslobađanja od seksualne represije. Njihov glazbeni doprinos ne samo da nudi punk energiju i zarazne melodije, već i potiče na razmišljanje i promjenu u društvu.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR