Skip to content
Početna stranica » Novosti » The Tragic Company – Španjolski rock na Falšu

The Tragic Company – Španjolski rock na Falšu

  Radio Falšu priključili se i španjolski rockeri – ! Dok slušanost radija raste dan za danom u sve više i više država, ponosni smo predstaviti vam nove pridošlice u Falšersku obitelj.

  The Tragic Company je sastav. Zadnjih par godina naporno su radili da izgrade reputaciju na underground sceni u južnoj Španjolskoj što su i postigli zahvaljujući njihovim dobro kompoziranim pjesmama na engleskom jeziku te snažnim nastupima.

  The Tragic Company Rotten

  Iskustvo s turnejama stekli su sviranjem po Španjolskoj. Lider sastava, Juanma Medina (gitara i vokal), definirao je njihov stil mješavinom najboljeg od alternative, post-grungea i stoner rocka sa dodirom aprog-a – iliti nešto kao Pearl Jam, Soundgarden, Dizzy Mizz Lizzy, Porcupine Tree ili Alter Bridge. Ostatak sastava čine Mariano Alcobendas (vodeća gitara i prateći vokal), Alan Voreaux (bas gitara i prateći vokal) te Jose Luis Fernández (bubanj).

  The Tragic Company Rotten

  Do sada su izbacili su dva studijska albuma, jedan live unplugged , i najnovije – sedmominutni prog pod imenom ‘Rotten’, koji će biti uključen u njihov sljedeći album ‘Paradox’, a koji će biti izbačen preko Španjolske diskografske kuće Wild Punk Records.

  Do tada, slušajte njihov najnoviji singl i na Falšu.

  1 thought on “The Tragic Company – Španjolski rock na Falšu”

  1. Pingback: The Tragic Company – New single ‘Without You’ – Radio Falš

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)