Skip to content
Početna stranica » Tko Falša? » Glazba » Chrysarmonia

Chrysarmonia

Lombardski bend, izrastao na relaciji Milan – Pavia, svira alternativni Metal / Hard Rock (ali treba napomenuti da pojedinci u  glazbenoj industriji vjeruju da su možda čak stvorili novi podžanr – Hard Soul ili Heavy Blues).

Bend CHRYSARMONIA nastao je sredinom 2017. godine, a osnivači su Vania Guarini (skladateljica, tekstopisac i vokal), Fabio Chiappella (bubnjevi), Davide Paggiarin (gitara) i Simone Pampuri (bas). Kao cover bend “5 A CASO” koji je trajao već cijelo jedno desetljeće, ovo četvoro glazbenika je odlučilo oživjeti neobjavljene pjesme koje je skladala pjevačica Vania i predstaviti ih tijekom svojih nastupa.

Obzirom na to da su one bile dobro prihvaćene, članovi su odlučili dati više prostora svojoj kreativnosti i fokusirati se na stvaranje vlastitih pjesama. Stvaranje pjesama započinje Vania. Ona sklada melodije i strukture temeljene na svom specifično dubokom glasu u pratnji klavira ili akustične gitare. Naposljetku, sve se zaokružuje doprinosima individualne kreativnosti svakog člana tijekom aranžmana što rezultira posebnim stilom koji je teško strogo svrstati u neki određeni žanr.

hrHR