Skip to content
Početna stranica » Tko Falša? » Glazba » People Hate Each Other

People Hate Each Other

People Hate Each Other osnovan je 2018. godine u Firenci, Italija, a u siječnju 2020. godine objavili su svoj prvi istoimeni album. Riječ je o solo projektu Sida Parrota, vođe benda (aktivan na punk sceni od kasnih 90-ih s Riot Flowers, Woody Wood Punks, Mascarpones) te autora svih pjesama grupe.

U razdoblju pandemije Sid Parrot svoj projekt izvodio je uživo samo s akustičnom gitarom i vokalom, obilazeći Italiju i otvarajući koncerte velikim bendovima.
Sudjelovao je u “Rockers Unitedu” Viborasa 2020. godine pjevajući u pjesmi “For every fall”; dok je pjesma “Conspiracy” uvrštena u punk kompilaciju za Inconsapevole Records. Godine 2021. “Hate” se emitira na kultnom Rock DJ radijskom programu “The Underground GarageRodneyja Bingenheimera.

Sid Parrot također je prisutan u predgovoru knjige “Do what you want – The story of Bad Religion” koju su napisali Bad Religion i Jim Ruland. Kao prevoditelj pojavljuje se u “This is Joe public speaking” Anthonyja Davieja, knjizi koja prikuplja svjedočanstva obožavatelja koji su upoznali Joea Strummera i Clash.

Sid Parrot je 2022. godine završio snimanje albuma The Next Chapter, drugog albuma sastava People Hate Each Other, koji je postao solo projekt, a producira ga Love Records, kulturna udruga i izdavačka kuća.

hrHR