Skip to content
Početna stranica » Tko Falša? » Glazba » The Niños Chaos

The Niños Chaos

The-Ninos-Chaos-logo

Niños Chaos je uzbudljiva suradnja triju umjetnika koji se protežu cijelim svijetom, donoseći svježe okuse i zvukove koji će vas osvojiti, pokrenuti i zavesti.

Strastveni trio predvodi novi val profesionalaca koji stvaraju revolucionarnu emotivnu glazbu koja je istovremeno dostupna i jedinstvena. Zvuk utemeljen na zdravim temeljima rocka i raznim lokalnim utjecajima iz cijelog svijeta, The Niños Chaos ispunit će vam srce glazbom i odvesti vas na putovanje puno otkrića.

Rastući su fenomen koji pridodaje fanove sa svih kontinenata koji pronalaze svoj glas koji odjekuje u zvuku zaboravljene generacije. Nekada djeca u kaotičnim vremenima, ovi sada zreli i uspješni umjetnici okupili su se kako bi vam predstavili glazbu koja odjekuje dušom.

Suradnja Niños Chaos okuplja: Acea Esheda, alternativnog rock/pop/indie glazbenika i skladatelja koji je objavio šest albuma. Javier Ibañez Sanchis, basist, gitarist i poznati glazbeni producent koji dodaje svoj jedinstveni zvuk. I dr. Sharon Lubasz, psihologinja, poznata tekstopiskinja i umjetnica, osnivačica i direktorica dobrotvorne organizacije Attentive Hearts Charity, koja donosi glas nekolicine u tekstove i umjetnička djela koja stvara za The Niños Chaos.

hrHR