Skip to content
Početna stranica » Tko Falša? » Književnost » Irvana Rošić

Irvana Rošić

Irvana Rošić rođena je u Zenici 20.10. 2004. godine. Pohađa Medicinsku školu u Tešnju, smjer medicinske sestre – tehničar. Kraj škole bavi se i pisanjem. Njene radove objavljuju nekoliko stranica na Instagramu i Facebooku, dok je stranica na kojoj je najaktivnija @sveteprice_bih. Naravno, kraj nje tu je i @meet.me.in.sarajevo gdje se nalazi reel s njenim tekstom koji trenutno broji nešto više od 87 000 pregleda.

Irvana se svakodnevno trudi čitatelje obradovati novim sadržajima vezanim za njene tekstove. Najčešće pitanje koje joj dolazi u inbox od strane čitatelja je – Otkud takva inspiracija? Irvana je objasnila:

“Ne tražim inspiraciju, ona sama dođe. Ona pronađe put do mene. Šalu na stranu, pisanje je najbolji način za prikaz najiskrenijih emocija, kako vlastitih, tako i priča drugih osoba, jer tuđe emocije ne možemo predstavljati. Neke osobe se samo jave, ispričaju mi svoju priču, te na osnovu toga, ponekad napišem tekst bez da pomenem ime osobe koja je odlučila djelić svoje emocije podijeliti sa mnom. Vjerujem da ti tekstovi mnogo znače. Moj cilj nakon svakog napisanog teksta je da izazove reakciju, da dođe do srca, ali ne da ga slomi. Neka samo ubrza srčani ritam.”

hrHR