Skip to content
Početna stranica » Novosti » Tony Lee King i Jason u suranji

Tony Lee King i Jason u suranji

  Tony Lee King u suradnji s Jasonom predstavlja novi singl pod naslovom „Dreaming“. Ovaj hit singl ne samo da će osvojiti vaše srce i dušu, već će vas i potaknuti na razmišljanje o teškoćama koje svijet nosi, dok istovremeno budi nadu u svima nama.

  Tony Lee King, karizmatični glazbenik koji je odrastao na ulicama i klubovima europskih metropola u potrazi za svojom pravom ljubavi – bluesom, iza sebe ima impresivnu karijeru. Suradnje s poznatim glazbenicima poput saksofonista Jamesa Thompsona, britanskog slide gitarista Michaela Messera i Fabrizie Cerciello samo su dio bogatog glazbenog iskustva ovog talentiranog glazbenika.

  Tony Lee King
  Tony Lee King

  Michael Messer i Tony Lee King upoznali su se na Kastav Blues Festivalu i time označili početak svoje suradnje. Nakon što je Michael pozvao Tonyja u London, njih dvojica su zajedno radili na albumu u jednom od najboljih studija uz vrhunske glazbenike iz cijelog svijeta.

  Tony Lee King je 2016. godine snimio video spot za pjesmu “Shine On Me” u Memphisu (Tennessee) što je dodatno proširilo njegovu reputaciju izvan granica Europe. U 2022. godini, Tony je objavio albumEarly Years London“, koji predstavlja remasterirane snimke nastale prije dvadeset i pet godina, ali koje i dalje odražavaju njegov autentični blues soul izričaj.

  Tony Lee King – Shine on Me

  SinglDreaming“ predstavlja odmak od Tonyjevog uobičajenog blues soul stila, ali istovremeno zadržava prepoznatljivi vokal i stil gitare koji su ga učinili poznatim u svijetu glazbe. Ova pjesma donosi svježinu i novi zvuk u Tonyjevoj karijeru, pokazujući njegovu širinu talenta i spremnost da istražuje različite glazbene žanrove.

  Njegovi nastupi uživo su doživljaj koji se ne propušta, stoga svakako iskoristite priliku da doživite Tonyja Lee Kinga na pozornici. Obzirom na njegovu stalnu evoluciju i inovativnost, od njega uvijek možete očekivati nešto novo i uzbudljivo.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR