Skip to content
Početna stranica » Novosti » Ljubavni Falš – naših Top 10 za Valentinovo

Ljubavni Falš – naših Top 10 za Valentinovo

  Dan zaljubljenih je ovdje! Za Valentinovo pripremili smo Top 10 listu ljubavnih pjesama koje možete čuti na Radiju Falš!

  Na današnji dan Radio Falš sprema pravu poslasticu! Za Valentinovo odabrali smo “top 10” ljubavnih pjesama koje možete čuti na našoj radio stanici. Izabrati samo deset pjesama među mnogobrojnih kompozicija 178 genijalnih i originalnih umjetnika koliko ih trenutačno brojimo, bilo je sve samo ne lako. No, smatramo da smo sa ovih deset pogodili srž Dana zaljubljenih te da će vam se top lista i više nego svidjeti. Ne preostaje ništa drugo nego da vam predstavimo listu najboljih, a na vama je da se opustite na Valentinovo i prepustite Ljubavnom Falšu.

  Ljubavni Falš

  10

  Tri Kile – “Blues za Rojžu”

  Našu listu započinjemo sastavom Tri Kile iz Zagreba. Sastav koji je kroz godine pokorio mnoge zagrebačke bine svojim sjajnim live izvedbama i žestokim Rhythm & Blues zvukom. U ovoj pjesmi sastav moli Rojžu da se “vrne doma”, a mi mislimo da boljeg dana od Valentinovog za vrnuti se nema pa se tako ova izvedba našla i na našoj top listi za Dan zaljubljenih.

  9

  Go Lilly – “Sonja”

  Iz Zagreba ravno do Splita. Go Lilly osnovan je 2013. godine, kada je par prijatelja koji su i prije zajedno svirali na javnim okupljalištima i zabavama došli na ideju formiranja blues rock grupe. 2018. godine fokusiraju se na rad na albumu koji do 2019. godine izlazi i netom postaje jedan od prvih koji su se vrtili na vašem Radiju Falš. Baš sa tog albuma za našu listu izabrali smo pjesmu “Sonja“, u kojoj sastav pokušava Sonju nagovoriti da ih se nekad i sjeti.

  8

  JeboTon anasambl – “Dylan Dog”

  “Mogao sam biti tvoj Dylan Dog” stihovi su koji su nas, a vjerujem i svakog drugog stripoljupca i romantičnog sanjara osvojili zauvijek. Pjesma s albuma Širi ljubav ili šuti zagrebačkog JeboTon anasambla više se nego savršeno uklopila u našu top listu naših Ljubavnih Falševa. 

  7

  Fire in Cairo – “Butterfly”

  Na sedmom mjestu Ljubavnih Falševa nalazi se još jedan fantastičan zagrebački indie rock sastav Fire in Cairo. Istoimeni album snimljen je 2019. godine, iz kojeg smo za ovu prigodu izdvojili pjesmu “Butterfly“. Sastav sve pjesme izvodi na engleskom, no romantizam koji su utkali u stihove priča sve jezike. Fire in Cairo je također najavio i novi album koji bi trebao izaći ove zime. Do tada, uživajte u jednoj od prvih pjesama koje su se našle na Radiju Falš – “Butterfly“.

  6

  Reverend Beat-Man – “Another Day Another Life”

  Sljedeća pjesma autorsko je djelo legendarnog Rock ‘n’ Roll propovjednika – Reverend Beat-Mana. Švicarski umjetnik koji je svoju karijeru započeo u sastavu The Monsters 1986. godine i dan danas rastura pozornice i objavljuje neke od najoriginalnijih albuma koje smo osobno ikad čuli. Svoj osebujni stil sastavio je morbidnim tekstovima, sirovom snagom te autentičnim vokalnim sposobnostima. Ovu pjesmu odabrali smo radi proste jednostavnosti u kojoj je toliko puno rečeno. Ne znamo da li je Beat-Man ikad bio ili će opet biti na jednoj od top lista za Valentinovo, no Falšu je ova pjesma savršeno uklopila u ono što se smatramo iskrenom i pravom prljavom ljubavnom pjesmom.

  Pages: 1 2

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR