Skip to content
Početna stranica » Novosti » Umjetnička Guruistika – savjeti za umjetnički procvat

Umjetnička Guruistika – savjeti za umjetnički procvat

  Nakon dugotrajnog istraživanja i konzultacija s najprestižnijim umjetničkim virtuozima na svijetu, ponosno predstavljamo novi program na Radiju Falš – “Umjetnička Guruistika – savjeti za umjetnički procvat“. Ovaj nevjerojatni program namijenjen je isključivo neafirmiranim umjetnicima koji su spremni zagaziti u svijet sarkastičnih savjeta i besmislenih uputa.

  Umjetnička Guruistika - savjeti za umjetnički procvat

  Kako biste dosegli vrhunsku umjetničku karijeru, prvo i osnovno pravilo je – zaboravite na sve što ste dosad naučili! Umjesto toga, prihvatite našu ekskluzivnu metodu koja se temelji na potpunom ignoriranju talenta, kreativnosti i vlastite umjetničke vizije. Jer, zašto bi se opterećivali tim sitnicama kad možete pratiti naše “genijalne” smjernice?

  Naš prvi savjet je da se izolirate od svih oblika inspiracije. Izbjegavajte prirodu, glazbu drugih umjetnika i, naravno, svoje vlastite misli. Umjetnost je kao labirint, ali zašto biste se trudili pronaći izlaz kad možete lutati beskrajno?

  Zatim, fokusirajte se na tehniku koja je potpuno suprotna vašem stilu. Ako ste slikar, prestanite koristiti kistove i prebacite se na pranje posuđa. Ako ste glazbenik, svirajte samo na harmonici s jednom tipkom. Jer, kako drugačije možete postići originalnost osim ako ne kopirate nešto potpuno drugačije?

  Radio Falš

  Osim toga, važno je da se upustite u umjetničke eksperimente na potpuno neprimjerenim mjestima. Slikajte portrete na bankomatima ili izvodite performanse u javnim wc-ima. Vaša umjetnost treba biti neugodna, iznenađujuća i neopisivo čudna – samo tada će vas ljudi smatrati “pravim” umjetnikom.

  I naravno, ne zaboravite na marketing. Umjesto da se brinete o svom umjetničkom izričaju, posvetite svu svoju energiju dobivanju lajkova na društvenim mrežama. Kupite pratitelje, komentirajte sami sebe i uvijek koristite hashtagove poput #umjetnostkobojaprolazi ili #genijalnibezrazloga. Samo tako ćete biti sigurni da vas netko primjećuje.

  Dakle, dragi neafirmirani umjetnici, započnite svoj put ka umjetničkom procvatu s našim nevjerojatnim programom “Umjetnička Guruistika – savjeti za umjetnički procvat“. Obećavamo vam da će vaša kreativnost biti totalno zbunjena, ali što je umjetnost bez malo kaosa, zar ne?

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR