Skip to content
Početna stranica » Novosti » Upoznajte Diktafon Mix: Glas novih talenata na Radiju Falš

Upoznajte Diktafon Mix: Glas novih talenata na Radiju Falš

  Diktafon Mix je nešto uistinu posebno – prvi program Radija Falš koji je izrastao iz srca i duše mladih glazbenih talenata. Ova emisija je rezultat snova i ambicija onih koji su svoju glazbenu strast iskazali snimajući se u garažama, sobama i drugim dostupnim skromnim mjestima, bez skupih studijskih snimaka. Dakle, u ovaj radijski program su dobrodošle apsolutne sve snimke i ne trebaju ispunjavati nikakve tehničke uvjete!

  Radio Falš nije samo obična radio stanica – ona je glas mladih, neafirmiranih glazbenika koji su često zanemareni na tradicionalnoj glazbenoj sceni. Inspiriran nedostatkom podrške za nove talente, Radio Falš se rodio s ciljem pružanja platforme za te nove, talentirane umjetnike.

  Diktafon Mix je srž onoga što Radio Falš predstavlja – inovativnost, autentičnost i podršku novim glazbenim snagama. Emisija je jedinstvena prilika za neafirmirane glazbenike da njihova glazba bude slušana i prepoznata kao vrijedno umjetničko djelo. Bez obzira jeste li bend koji planira proboj na glazbenu scenu ili solo glazbenik koji s nama želi podijeliti svoje audio skice, Diktafon Mix je mjesto gdje svi glazbeni izričaji jednako dolaze do izražaja.

  Diktafon Mix

  Radio Falš nije samo reakcija na nedostatak podrške za nove talente – to je novi početak. Online radio stanica koja neprekidno pušta glazbu neafirmiranih umjetnika cijeli dan, svaki dan, postala je simbol nade i inspiracije za sve one koji sanjaju o svojem glazbenom putovanju.

  Pridružite se Diktafon Mix emisiji na Radiju Falš i dopustite da vaša glazba bude dio ove revolucije. Neka vaše snimke pronađu dom u ušima onih koji cijene pravu, sirovu glazbu. Jer, na Radiju Falšu, svaki ton, svaka nota i svaka snimka znače nešto više – znače nadu, inspiraciju i snagu novih talenata koji mijenjaju svijet glazbe akord po akord.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR