Skip to content
Početna stranica » Novosti » Wasserdicht: Povratak Hardcore Energije s Albumom “Prihajamo u Miru”

Wasserdicht: Povratak Hardcore Energije s Albumom “Prihajamo u Miru”

  Slovenski hardcore punkeri Wasserdicht vraćaju se s novim albumomPrihajamo u Miru“. SinglomPreko trupel” najavljuju ovaj iznimno očekivani album koji donosi svježu dozu autentične hardcore glazbe.

  Wasserdicht
  Wasserdicht

  Wasserdicht, bend iz Ormoža, svoje je glazbeno putovanje započeo početkom devedesetih godina prošlog stoljeća te su poznati i kao sudionici legendarne Noći vještica 1995. godine u Samoboru. Nakon razlaza 2005., bend se ponovno okupio 2021. godine s ciljem stvaranja novog materijala koji će oživjeti hardcore scenu. Ovaj album označava njihov povratak na scenu s puno energije i entuzijazma.

  Album “Prihajamo u Miru” predstavlja pravu hardcore zbirku sa sirovom energijom i angažiranim tekstovima koji su oduvijek bili prepoznatljivi za ovaj bend. Bend čine Marko na gitari i vokalu, Miha na bubnjevima i vokalu te Robi na basu. Njihova kombinacija energičnih riffova i emotivnih tekstova stvara glazbu koja će oduševiti kako stare, tako i nove fanove.

  Naslovna pjesma “Preko trupel” već je objavljena kao singl, a prednarudžbe albuma su već započele po povoljnijim cijenama. Ovaj singl najavljuje čitavu paletu hardcore zvuka koja nas čeka na albumu. Sirova snaga ovog benda očituje se kroz svaki akord i tekst, ostavljajući slušatelje u potpunom transu.

  Prihajamo u Miru Cover
  Wasserdicht – Preko trupel

  Ne samo da je album dostupan na svim streaming platformama, već je i u fizičkom obliku dostupan na ploči. Za prave ljubitelje hardcore glazbe, ovo će biti prava poslastica. Ploču možete pronaći u PDV prodavaonici ploča na 1. katu Pločnika u Međimurskoj 21 u Zagrebu, kao i u svim dućanima u PDV distribuciji.

  Wasserdicht su se vratili jači nego ikad prije s albumom “Prihajamo u Miru”. Njihova autentična hardcore glazba oduševit će sve ljubitelje žanra, dok će njihova sirova energija potaknuti nove generacije da se pridruže njihovom pokretu. Ovo je album koji će definitivno ostaviti trajni pečat na hardcore sceni.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR