Skip to content
Početna stranica » Novosti » Whythouse i Country Files: Inovacija u glazbenom svijetu

Whythouse i Country Files: Inovacija u glazbenom svijetu

  Whythouse je kanadski multi žanr glazbeni kolektiv koji spaja elemente countryja, hip hopa i soul glazbe. Ovaj urbani kolektiv predvodi Chris Hale – poznat i kao Plex – nagrađivani pjevač, tekstopisac i producent iz Waterlooa (Ontario). Zajednička suradnja Chrisa Halea i Khennea Mazzea rezultirala je stvaranjem jedinstvenog zvuka koji privlači širok spektar slušatelja i istovremeno prikazuje njihovu svestranost i kreativnost.

  The Country Files

  Whythouse je objavio nekoliko singlova te pridruženi LP pod nazivom “The Country Files” 2022. godine. Projekt Country Files  ističe sposobnost Whythousea da spoji country glazbu s urbanim ritmovima i stvori novi žanr koji nazivaju Northern Rebel Music.

  Whythouse je više od samo glazbenog projekta; to je stil života, ali i cjelokupna zajednica koja poziva svakoga da im se pridruži na putovanju stvaranja glazbe koja osvaja srca. Neki od utjecaja koji inspiriraju Whythouse uključuju rap, pop, RnB, reggae i country glazbu. Grupa je poznata po inovativnim crossover pjesmama koje miješaju različite žanrove i stvaraju svjež i originalan zvuk.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR