Skip to content
Početna stranica » Novosti » Wild N’ Wasted objavili svoj prvi EP pod nazivom “Wasted Night”!

Wild N’ Wasted objavili svoj prvi EP pod nazivom “Wasted Night”!

  Wild N’ Wasted talijanski je sastav osnovan 2017. godine u Rimu. Osnivači su Marco Mancinelli i Yari Pierucci. Početnu postavu benda činili su Marco na gitari, Yari na basu, Valerio Previdi na bubnjevima i Emanuele Razzauti na vokalu.

  2018. godine Valerio napušta bend i seli u Milan. Te godine bend otvara koncert za Thomasa Silvera. U listopadu 2018. sastavu se pridružuju Davide Iuliani na ritam gitari i Luca Mechelli na bubnjevima. 2019. godine Wild N’ Wasted pridružuje se Wingstone Recordsu. U studenom iste godine talijansko-brazilski pjevač, rođen u Recifeu, Thiago De Moraes zauzima mjesto Emanuelea Razzautija.

  Wild N' Wasted EP

  U pandemijskom razdoblju, grupa ne kloni duhom te započinje rad na EP-u čiji će prvi singl ugledati svjetlo 22. siječnja 2021. Pjesma je akustična balada pod nazivom “Ayrton” u čast pilotu pok. Ayrtona Senni. Singl je dostupan u 2 verzije (portugalski i engleski). Nakon singla izlazi i prvi videospot benda, verzija prve neobjavljene pjesme “Devil Girl” uz suradnju Eleonore Travagliati u video odjelu.

  Sljedeći mjesec suosnivač grupe bend Marco Mancinelli napušta grupu. Odlučuje se posvetiti novim glazbenim projektima ostajući u dobrim odnosima. Renato Orsili (gitarist Eshuna) zauzima njegovo mjesto, doprinoseći glazbenom i umjetničkom rastu benda. 21. studenoga bend lansira još jedan singl sa službenim lyrics videom “You Die“. Što se tiče zvuka, to je pjesma koja se positovjećuje heavy-thrash valom 80-ih.

  27. ožujka 2022. bend objavljuje svoj prvi EP pod nazivom “Wasted Night“, zbirku prethodnih singlova izdanih s dodatkom naslovne pjesme. Cijeli EP snimljen je u studiju MMI u Rimu, a miksanje i mastering potpisuje Luca Viperini (Conqueror, Anwynn, Bethel).

  Wild N’ Wasted su više nego spremni svirati pred svakom nacionalnom i međunarodnom publikom sa svojim “Wild Metalom“!

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR