Skip to content
Početna stranica » Novosti » Wookie The Huge – Slovenski Irac rođen u Kanadi koji sada živi na hrvatsko-slovenskoj granici

Wookie The Huge – Slovenski Irac rođen u Kanadi koji sada živi na hrvatsko-slovenskoj granici

  Wookie The Huge je projekt koji je napravio Rory Hughes, Slovenski Irac rođen u Kanadi. Sada živi na hrvatsko-slovenskoj granici gdje je kompletirao svoj album prvijenac te je uz to snimio i 9 glazbenih spotova.

  Devet pjesama na albumu pod nazivom “8 Years Of Bedroom Lullabies” predstavljaju devet osobnosti. “Irrelephant” je prva i predstavlja hiper potrošača.

  Glavni protagonist videospota sjedinjuje se sa svojim kaučem i osjeća lažno blaženstvo dok se prepušta jeftinim uzbuđenjima i materijalističkoj pohlepi. Uvučen u svoj TV, iskusio je surovu stvarnost koja se događa oko njega, shvaćajući da njegov život ne samo da je nevažan, već i da svojim neznanjem pomaže uništiti svijet.

  Spinning” je drugi singl albuma i predstavlja izopćenika. U ovom singlu naš glavni junak putuje u prošlost kako bi spasio svoje “mlađe ja” od traume koja se stalno pojavljuje u njegovom životu, sprječavajući ga da postane najbolja verzija sebe.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR