Skip to content
Početna stranica » Falš Art

Falš Art

Kreirajmo našu umjetničku scenu zajedno

Falš Art” je dio velikog projekta koji je iniciran u želji da se umjetnicima svih vrsta omogući vidljivost, neovisno od svih velikih institucija koje su većinom orijentirane na prihod i koje su danas postavljene za arbitare ukusa. Cilj projekta je neafirmiranim umjetnicima s polja likovnih i vizualnih umjetnosti dati prostor za promociju. Stoga Radio Falš organizira virtualne izložbe, objavljuje digitalne kataloge i profile te djeluje kao posrednik između publike i neafirmiranih umjetnika koji čine novu umjetničku scenu.

Slikaš, kipariš, crtaš, modeliraš, fotografiraš, ili nešto drugo? Mi smo tu da pomognemo da tvoji radovi budu viđeni. “Falš Art” je dio velikog projekta koji je iniciran u želji da se umjetnicima svih vrsta omogući vidljivost, neovisno od svih velikih institucija koje su većinom orijentirane na prihod i koje su danas postavljene za arbitare ukusa. Pridruži nam se i kreirajmo našu umjetničku scenu zajedno.

Odredili smo par općih smjernica da Vam olakšamo:
Molimo Vas da fotografija koju nam šaljete bude obrezana ili na bijeloj ili crnoj podlozi. Pri fotografiranju pripazite da napravite jasne fotografije i da nisu nastale iz kosine u odnosu na rad (ukoliko se radi o dvodimenzionalnom djelu). Ukoliko šaljete fotografiju trodimenzionalnog djela možete ukljućiti više njih napravljenih iz više kuteva, a ako se radi o videozapisu pripazite da kvaliteta bude čim bolja. Otvoreni smo prema svim vrstama umjetnosti i svim umjetnicima, bez obzira iz kojega mjesta dolaze. U nastavku se nalazi obrazac za koji Vas molimo da ispunite i pošaljete uz fotografije svojih radova.

Nadamo se da smo Vam pomogli ovim smjernicama koje služe tome da bi čim kvalitetnije mogli prezentirati Vaše radove.

hrHR