Skip to content
Početna stranica » Novosti » Giudi je finalistica Češke Eurovizije!

Giudi je finalistica Češke Eurovizije!

  Česká televise najavila je kako je umjetnica Giudi s njenom pjesmom “Jezinky” dospjela do finalnog natjecanja u Češkoj, a pobjednik će predstavljati svoju zemlju u Torinu u svibnju 2022. godine. Glasati će se od sedmog do petnaestog prosinca, dok će se pobjednik saznati već šesnaestog prosinca.

  Giudi s kojom je Radio Falš u kontaktu još od kolovoza 2020. godine danas napokon dobiva svu zasluženu pažnju. Mnogi smatraju da bi njen mogao dogurati i do finala Eurovizije. Hipnotizirajuća Alt Pop pjesma sve je samo ne kovencionalna. Pjevana je , te je svojim karakterističnim stilom ubrzo postala pravi simbol autsajdera na set listi čeških finalista.“U svijetu čarolija, u svijetu magije”

  Atmosferična s dodirom spiritualnosti najbolji je opis pjesma koje pjeva Giudi. Često ju pronalazimo u suradnjama s raznim umjetnicima te se ne libi u potpunosti mijenjati svoj žanr – od klasičnih do glazbenika, Giudi surađuje sa svakim stilom te ga pretvara u njen vlastiti.

  Njena karakteristična boja glasa i kreativnost veoma brzo su ju pretvorili u poznatu i priznatu umjetnicu. Uvijek spremna iznenaditi svakim novim singlom sve više i više potvrđuje svoj kreativni indetitet. Njen novi singl “Jezinky” predivna je pjesma u acapella izvedbi o kojoj smo nedavno i mi pisali (pročitaj članak ovdje), iz kojeg razloga nas ova vijest još više veseli. Popratite finale i podržite Giudi, mi sigurno hoćemo!

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)