Skip to content
Početna stranica » Novosti » Giudi je finalistica Češke Eurovizije!

Giudi je finalistica Češke Eurovizije!

  Česká televise najavila je kako je Alt Pop umjetnica Giudi s njenom pjesmom “Jezinky” dospjela do finalnog natjecanja u Češkoj, a pobjednik će predstavljati svoju zemlju u Torinu u svibnju 2022. godine. Glasati će se od sedmog do petnaestog prosinca, dok će se pobjednik saznati već šesnaestog prosinca.

  Giudi s kojom je Radio Falš u kontaktu još od kolovoza 2020. godine danas napokon dobiva svu zasluženu pažnju. Mnogi smatraju da bi njen singl mogao dogurati i do finala Eurovizije. Hipnotizirajuća Alt Pop pjesma sve je samo ne kovencionalna. Pjevana je acapella, te je svojim karakterističnim stilom ubrzo postala pravi simbol autsajdera na set listi čeških finalista.“U svijetu čarolija, u svijetu magije”

  Atmosferična glazba s dodirom spiritualnosti najbolji je opis pjesma koje pjeva Giudi. Često ju pronalazimo u suradnjama s raznim umjetnicima te se ne libi u potpunosti mijenjati svoj žanr – od klasičnih do hyperpop glazbenika, Giudi surađuje sa svakim stilom te ga pretvara u njen vlastiti.

  Njena karakteristična boja glasa i kreativnost veoma brzo su ju pretvorili u poznatu i priznatu umjetnicu. Uvijek spremna iznenaditi svakim novim singlom sve više i više potvrđuje svoj kreativni indetitet. Njen novi singl “Jezinky” predivna je pjesma u acapella izvedbi o kojoj smo nedavno i mi pisali (pročitaj članak ovdje), iz kojeg razloga nas ova vijest još više veseli. Popratite finale i podržite Giudi, mi sigurno hoćemo!

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR