Skip to content
Početna stranica » Novosti » Giudi i mistična češka magija – A capella singl “Jezinky”

Giudi i mistična češka magija – A capella singl “Jezinky”

  “There were some voices outside:  “Smiley, Smiley, open the door: we only want to warm up in front of your fire and then we’ll leave you in peace. Every day the wild women of the woods, knocked on his door and  finally one day Smiley opened the door and  they’took him away into the woods…

  Giudi Jezinky

  Iako se inače izražavam kroz elektronsku glazbu, smatrala sam da bi bilo divno svima donijeti djelić mistične češke čarolije, koristeći glasove kao instrumente, pa sam snimila potpuno A Capella pjesmu. Nešto drugačije i autentično, inspirirano našom prekrasnom češkom glazbom i kulturom, a pjesma ima tekst na engleskom, latinskom i češkom.” – Rekla je Giudi.

  Giudi Jezinky

  Jezinky” su glasovite divlje žene iz Boemskih šuma. One su mitska bića koja zavode ljude da se izgube s njima u šumi. Sada zamislite da Jezinky predstavljaju vaše strahove. Htjela sam napraviti glazbeni video koji odražava kako se ljudi danas mogu osjećati izgubljeno i prazno. Svi smo “izgubljeni u šumi” s tonama informacija i neizvjesnosti. U pjesmi mamim slušatelje u svoju šumu čarolija i magije, kako bi mogli igrati igru sa mnom.” – Nadodala je poetično Giudi.

  Giudi surađuje s modnim dizajnerima iz cijelog svijeta, ali se za ovaj video povezala s lokalnim brendom Overal Office, koji je održiva marka koja trenutno izvozi u Aziju. Giudi je reciklirala vjenčano odijelo svog supruga u postapokaliptični kostim inspiriran vojnim stilom. Na spotu je surađivala sa svojim dugogodišnjim kreativnim direktorom, vizualnim umjetnikom (JaCob Ra) i snimateljem Janom Moravecom.

  “Behind the hills, behind the mines, where do my golden antlers graze? The Jerzinky wild women took little Smiley deep into the forest! But his friend, the deer, heard his cries and came and rescued him.”

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR