Skip to content
Početna stranica » Novosti » “Ustaj, kreni, pokreni se” – novi singl Jelene Oberman

“Ustaj, kreni, pokreni se” – novi singl Jelene Oberman

  Nakon uspješnog singlaČizme“, kantautorica Jelena Oberman upravo je objavila svoj drugi singl ove godine – „Ustaj, kreni, pokreni se“. Riječ je o pomalo revolucionarnoj pjesmi jer progovara o svim lošim pojavama u društvu i potrebi da se protiv njih borimo. „Onaj tko se prepozna u pjesmi, sam si je kriv“, kratko će o svom novom singlu Jelena.

  Jelena Oberman Ustaj, kreni, pokreni se

  Kao i u prethodnom singlu, Jelena nastavlja s nešto žešćim zvukom koji nadilazi okvire pop glazbe. Tekst i glazbu za pjesmu je sama napisala, dok je aranžman napravila zajedno sa svojim suprugom, Robertom Obermanom. On je odsvirao i gitarsku dionicu. Jelena je odsvirala sve ostalo na midi kontroleru i otpjevala sve vokale. Također potpisuje i produkciju i miks. Mastering je radio Zvonimir Dusper Dus. Vizual je također plod rada dvoje supružnika.

  Ovo je 11 pjesma koju je objavila nakon što se, po prvi put pojavila na sceni, u prosincu 2020. Od toga je pet pjesama objavljeno u sklopu prvog EP-ja „Kad riječi više nemaš“. Sve pjesme napisala je i skladala sama, a zanimljivo je i da ih je većinu producirala u svom malom, kućnom studiju. Vesele ju suradnje i dosad je surađivala s brojim hrvatskim glazbenicima i producentima, ali kad bih trebala reći koja ju suradnja najviše veseli bila bi to upravo suradnja sa suprugom.

  Nas dvoje se najbolje razumijemo i nadopunjujemo, a glazbeno dijelimo sličan ukus. Još da je i vremena za napraviti aranžmane i producirati sve te pjesme, da ne moramo obavljati svakodnevne poslove od kojih živimo, gdje bi nam bio kraj?” kaže Jelena.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR