Skip to content
Početna stranica » Novosti » Polaridi novim singlom “Voda” najavljuju album prvijenac

Polaridi novim singlom “Voda” najavljuju album prvijenac

  Polaridi su nastali početkom 2020. godine kada su Višeslav Šošić i Sven Pavlović svoju strast prema glazbi i stvaranju, pretočili u prvu pjesmu. Tada počinje njihovo zajedničko glazbeno putovanje koje je dosada iznjedrilo pet singlova; „Kad si tu“, „Ne budi me” „Hej bejbe“, „Kratki pogledi” i „Soba“. Videospot za  pjesmu „Soba” kojeg je animirala Laura Martinović ušao je u službeno natjecanje hrvatskog filma na Animafestu.

  Našim novim singlom „Voda” definitivno najavljujemo izlazak albuma koji bi svijetlo dana trebao ugledati u ožujku ili travnju ove godine. Naporno radimo i ono malo slobodnog vremena koje nađemo posvećujemo završetku cijelog projekta.” – govore nam Višeslav i Sven.

  Polaridi nastavljaju širiti glazbeni izričaj te se nakon gitarističke i bučnije pjesme „Ne budi me” (više o singlu ovdje) vraćaju s intimnom i melankoličnom pjesmom „Voda”. Sven i Višeslav ponovno su sve sami odsvirali i snimili u Sunday Studiju u Svetoj Nedelji. Za miks i mastering zaslužan je Jelenko Hodak iz Green Hill studija.

  „Za spot smo se još jednom odlučili surađivati s Laurom Martinović koja je već napravila animaciju za našu pjesmu „Soba” i moramo naglasiti da smo jako zadovoljni krajnjim rezultatom. Laurina je animacija i ovaj put fenomenalna.”

  Pjesma „Voda” u izdanju izdavačke kuće Basic & Rough dostupna je putem svih digitalnih glazbenih platformi.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR