Skip to content
Početna stranica » Novosti » Jedini autorski božićni bend u Hrvatskoj objavljuje live session!

Jedini autorski božićni bend u Hrvatskoj objavljuje live session!

  predstavljamo Vam live session Božićnog El benda, autorskog božićnog benda koji se sastoji od mladih izvođačica

  Božićni El bend jedinstven je sastav mladih djevojaka iz Zagreba koje sviraju autorske božićne pjesme. S radom su krenule 2018. g. još kao srednjoškolke u glazbenoj školi El Musicante te su svake godine objavile po jednu autorsku božićnu pjesmu. Tako su do sada objavljena čak četiri singla sa pripadajućim videospotovima (“Božićna himna”, “Mala božićna pjesma”, “Sanjala sam Božić”, “Badnja noć”), a prošle godine bend izdaje i svoj prvi božićni album “Sedam priča o Božiću”!

  Ovog Božića, djevojke su odlučile predstaviti neke od pjesama sa albuma kroz live session u akustičnom izdanju, a prva na redu bila je “Još ovog Božića” koju možete poslušati i pogledati u nastavku.

  Božić svi želimo provesti u krugu najdražih nam osoba, a ova pjesma govori upravo o tome” poručuju iz Božićnog El benda. Jedna od zanimljivosti vezanih uz ovu zaraznu božićnu pjesmu jest i ta da je snimljena u novootvorenom El Records studiju.

  Božićni El bend djeluje pod izdavačkom kućom El Records, u čijem radu sudjeluje dio benda, a čiji je cilj promovirati rad mladih i neafirmiranih umjetnika. Ovim sessionom i službeno je otvoren El Records studio koji će odsada svojim izvođačima ponuditi i ovakav format snimanja.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR