Skip to content
Početna stranica » Novosti » Deafness by Noise objavili novi studijski album “Dial »N« For Noize”!

Deafness by Noise objavili novi studijski album “Dial »N« For Noize”!

  Samoborske hardcore legende Deafness by Noise su 23. 4. digitalno objavili novo studijsko izdanje! Albumom “Dial »N« for Noize” (PDV066) Deafness by Noise obilježit će tri desetljeća postojanja, stvaranja i mijenjanja domaće hardcore punk scene! U karijeri do sada su održali više od 1.000 koncerata, 15 samostalnih europskih turneja i turneja s legendama kao što su Suicidal TendenciesBiohazardSick Of It AllMadballD.R.I.Slapshot i H2O.

  Izlazak albuma “Dial »N« for Noize” popraćeno je novim žestokim hardcore singlom “Zero the Clock” i njegovim pratećim videom, koji je premijeru imao također 23. 4.

  Za glazbu i tekst singla “Zero the Clock” zaslužni su Hrvoje Krmpotić Krmpa i Marko Brekalo Rodjo, gitare su svirali RodjoBeli i Hevi, bas Lo, a bubanj Medo. Vokali u pjesmi su Krmpa i Ervin Baučić, a prateći vokali Ervin BaučićRodjoLoKovachSmudChris Ian and Filip Horsh. Pjesmu je miksao Tue Madsen, masterirao Paul Logus, a za video je bio odgovoran Doringo (Doringo Production).

  Dial »N« For Noize!

  Album je sniman u pandemijskim uvjetima tijekom 2020. i 2021. godine, s vrhunskim producentima (Andy Classen, Bojan Pahljina i Bernard Mihalić) u najpoznatijim studijima u EU-u (RSL Novo Mesto, Stage 1 studio Kassel, Studio Podmornica). Album je miksao poznati danski producent Tue Madsen (Meshuggah, Sick of It All, Ektomorf, Madball, Suicide Silence) krajem 2021., a završni mastering 2022. je odradio the master of the dark arts, legendarni Paul Logus (Pantera, Clutch, Limp Bizkit, Public Enemy, Stone Sour, Puff Daddy). Za naslovnicu albuma zaslužan je Boris Kuk i BoŽeSaČuvaJ.

  Novi studijski album, u izdanju PDV-a, dostupan je na svim streaming platformama na linku –> https://orcd.co/pdv066, a također će biti dostupan i na vinilu, koji prije ljeta stiže do nas!

  Na izdanju se nalazi 12 pjesama, popraćenih raznovrsnim gostima iz svih žanrova glazbe, od opernog pjevača Ervina Baučića, indie rock pjevača Scottyja Perryja iz UK, Evana Mcllelana iz Australije, Krisa i Shimeka iz House of Pablo kolektiva, do nama najpoznatijih Dubioze Kolektiv.

  Kako bilo, ovaj album neće nikoga ostaviti ravnodušnim jer je koncipiran da iz pjesme u pjesmu, žanrovski vodi kroz svojevrsno odrastanje samog banda iz dekade u dekadu, od sirovog punk rock stila 70-tih, rock’n’rolla, do hardcore trash metala 90-tih, s odlično koncipiranim gostima, trenutno aktualnih glazbenih smjerova svjetske glazbe.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR