Skip to content
Početna stranica » Novosti » Oda Neafirmiranim Umjetnicima – Dodjele Nagrada Radija Falš za 2023. Godinu

Oda Neafirmiranim Umjetnicima – Dodjele Nagrada Radija Falš za 2023. Godinu

  Proslava Neafirmirane Umjetničke Eksplozije – Sjajne Pobjede, Nadahnuti Stvaratelji i Budući Talenti!

  25. veljače 2024. godine, u 17 sati, Radio Falš održao je svoju prvu svečanu dodjelu godišnjih nagrada, proslavljajući iznimne uspjehe neafirmiranih umjetnika tijekom prethodne godine. Kroz tri ključna područja umjetnosti – književnost, vizualne umjetnosti i glazbu – Radio Falš istaknuo je talent, kreativnost i inovacije.

  Dodjele Nagrada Radija Falš 2023

  Vizualne umjetnosti dobile su svoj trenutak s nagradom za najposjećeniju virtualnu izložbu koja je pripala Melani Krog za njezinu virutalnu izložbu pod nazivom “Moje Krhotine“. Ova talentirana umjetnica zahvalila je Radiju Falš na podršci, promociji i posjetiteljima koji su doprinijeli uspjehu njezine prve virtualne izložbe. Melani Krog, istražujući nove stilove i tehnike fotografije, najavila je daljnje eksperimente, i ne sumnjamo da će je umjetničke galerije sigurno vidjeti i u budućnosti.

  Radio Falš nije propustio priliku podsjetiti na književnu granu radija, ističući dosadašnje književnike i pozivajući sve pisce da se pridruže suradnji putem Falš Pero projekta preko službene stranice radija.

  Dodjele Nagrada Radija Falš 2023
Falšetto Glazbena Ljestvica 2023

  Finalni segment večeri bio je posvećen glazbi sa službenom glazbenom top ljestvicom Radija Falš – Falšetto. Na trećem mjestu nalazio se neafirmirani indie hit Romea Stakicha, “Sunlit“, koji je zabilježio izniman uspjeh na ljestvici u vrlo kratkom razdoblju. Dead City 5 osvojili su drugo mjesto s pjesmom “Zašto?”, prljavi rock singl iz Gospića koji je svojom energijom osvojio srca slušatelja.

  Na samom vrhu ljestvice stajala je nezavisna umjetnica filthy fifty iz Srbije s pjesmom “Šta Ti Teško“. S iskricom u rimama, filthy fifty srdačno se zahvalila slušateljima te najavila nove glazbene projekte koji s nestrpljenjem iščekuju svoj trenutak.

  Dodjele Nagrada Radija Falš 2023
Falšetto Glazbena Ljestvica 2023

  Radio Falš najavio je još veće nagrade u sljedećoj godini, ističući svoju predanost podršci neafirmiranim umjetnicima. Do tada, pozvani su svi ljubitelji umjetnosti da posjete web stranicu Radija Falš, istraže virtualne izložbe i glasaju za svoje omiljene pjesme na Falšetto ljestvici. U zajedničkom slavlju umjetnosti, Radio Falš ostaje nezaobilazna destinacija za otkrivanje novih talenata i uživanje u raznolikosti umjetničkog izraza.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR