Skip to content
Početna stranica » Novosti » Letargija objavila svoj prvi singl “17 Godina” sa stilom

Letargija objavila svoj prvi singl “17 Godina” sa stilom

  Letargija je autorski rock sastav koji postoji već par godina kroz koje broje mnoge kvalitetne gaže. Nakon kraće stanke, okupio se novi stalni sastav (Filip Pavalić – bas, Jurica Gospočić – bubanj, Borna Pavalić – gitara i vokal), usavršio se repertoar te se krenulo u studio s velikim planovima. Promjene u sastavu najavili su i novim logom benda, ali i svojim prvim singlom uz koji dolazi i pripadajući videospot.

  Letargija 17 Godina
  Photo by Ana Lukina

  Pjesma “17 Godina” odabrana je kao prvi singl grupe kojim najavljuju njihov LP prvijenac , ali i novo vrijeme aktivnog sudjelovanja na glazbenoj sceni. “17 Godina” čini dvije i pol minute sirovog punk rock zvuka s naizgled jednostavnim tekstom koji za pravo priča kompleksnu priču o surovoj realnosti u kojoj se mnogi psihički ili fizički nalaze. Tekst i glazbu potpisuje Borna Pavalić, dok je za mix i master zaslužan Jurica Šurbek.

  Videospot koji dolazi uz pjesmu intrigantna je priča i suradnja koju nam je detaljnije objasnio Borna: “Spot je napravljen u suradnji s velikim filmmejkerom koji nam je velikodušno na raspolaganje dao snimke svog kratkometražnog filma “BLACK BLOC – A Story of Violence and Love“. Film je genijalan i savršeno se uklapa u priču pjesme, tako da usklađivanje slike i zvuka nije bilo zahtjevno. “17 Godina” i spot savršeni su par i ne možemo biti sretniji i zadovoljniji sa suradnjom.“.

  Letargija Logo

  Nakon ovakvog povratka na scenu od Letargije se očekuje puno, ali već sada znamo da nećemo čekati dugo da za sastav čujemo ponovo. U planu je početkom 2022. godine objaviti još jedan singl, raditi na LP prvijencu, te ispuniti kalendar gažama diljem Hrvatske.

  Sve ostale informacije o sastavu pronađite ovdje.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR