Skip to content
Početna stranica » Novosti » Nihilfer objavio svoj prvi album “As the Sunlight Dies”

Nihilfer objavio svoj prvi album “As the Sunlight Dies”

  Zagrebački metal bend Nihilfer udario je snažno na glazbenu scenu izbacivanjem svog prvog studijskog albuma pod nazivom “As the Sunlight Dies“. Ovaj iznimni glazbeni uradak, objavljen pod etiketom One Records, već je dostupan za preslušavanje na YouTubeu, a uskoro će biti prisutan i na svim vodećim digitalnim platformama, uključujući Spotify, iTunes, Apple Music i Deezer.

  Nihilfer As the Sunlight Dies

  Bend je osnovan 2018. godine od strane Mislava Pupića-Bakrača, bivšeg člana Twenty Three i Primaeval, te Harisa Hadžagića, koji je ranije bio dio Avicularia i Polarity of Life. Ovaj sastav je prošao kroz razne promjene u postavi prije nego što su pronašli svoju savršenu kombinaciju s Mislavom Pupićem-Bakračem kao vodećim vokalom i gitaristom, Svenom Hinkelmanom na basu i Dariom Jakopovićem (ex-Post-Coital Silence) za bubnjevima.

  Njihov prvenac, “As the Sunlight Dies“, snimljen pod producentskom palicom Alena Šenkovskog, predstavlja mračnu i intenzivnu glazbenu priču koja istražuje razne teme i emocije. Do sada su izbacili dva videospota: “Hallowed Grave” i lyric video za “Shadows Over Yucatan“, koji su primljeni s oduševljenjem od strane publike.

  Uz pjesme koje izazivaju strahopoštovanje, Nihilfer se ponosi i svojom live izvedbom. Nedavno su predstavili Franciska Javier Gonzalesa Renteiru iz Paname kao svog novog bubnjara, dok je mjesto za basista i dalje otvoreno za nadolazeće talente.

  Wanderer“, još jedan singl s albuma, uskoro će biti predstavljen publici, obećavajući još jedno uzbudljivo poglavlje u priči ovog nevjerojatnog benda.

  Ako želite doživjeti intenzivno glazbeno iskustvo i ući u svijet Nihilfera, njihov album “As the Sunlight Dies” čeka vas na YouTubeu i svim vodećim streaming platformama. Ako ste zainteresirani za fizičko izdanje albuma ili želite postati dio benda, kontaktirajte ih putem emaila ili putem društvenih mreža. Nihilfer poziva sve istinske ljubitelje metal glazbe da se pridruže njihovoj glazbenoj avanturi.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR