Skip to content

Radijski Program

Radijski Programi i Raznolike Playliste: Pregled Umjetnosti i Umjetnika s Radijem Falš kroz Opsežne Radijske Emisije

Radijski Programi

Radijski programi koji vrte ploču Falša predstavljaju sve raznolike žanrove i umjetnosti koje Falš promovira svakodnevno. Ovaj program ima, ali i planira konstantno razvijanje radijskog sadržaja. To uključuje dnevne mixeve podijeljene na žanrove, live koncerte, druženja i razgovore s umjetnicima, informiranje o kulturi, ali i mnogo, mnogo više.


Podzemna Kulisa je emisija koja označava pravu glazbenu revoluciju! Svake posljednje subote u mjesecu u 19 sati, emisija nas vodi na jedinstveno glazbeno putovanje kroz nezavisnu scenu. Podzemna Kulisa otkriva najnovije bisere glazbene inovacije, predstavljajući vam nevjerojatne novitete i podsjećajući na umjetnike čija imena zaslužuju vašu pažnju. Ova emisija ima revolucionaran format gdje se umjetnici sami predstavljaju, dajući vam priliku da istražite glazbene stvaraoce i njihove singlove na autentičan način. Podzemna Kulisa nije samo emisija, već i poziv na podršku nezavisnoj glazbenoj sceni. Postanite dio revolucije u glazbi, podržite umjetnike koji mijenjaju igru i otkrijte glazbu koja će vas inspirirati.

Indie Vibracije

Dobro jutro uz Indie Vibracije na Radiju Falš! Svaki ponedjeljak, srijedu, petak i nedjelju od 8 do 10 sati, ova jutarnja emisija donosi vam neodoljive zvuke indie glazbe laganog ritma, stvarajući savršen audio ambijent za početak dana. Sa svojim specifičnim zvukom, Indie Vibracije na Radiju Falš pružaju slušateljima jedinstven doživljaj, nudeći osvježavajući soundtrack koji će vas razbuditi i postaviti ton za pozitivan dan. Uronite u indie svijet uz ovu inspirativnu emisiju koja nudi najbolje neafirmirane indie vibracije za vaše jutarnje rituale.

Indie Vibracije
PopTon

PopTon je jutarnji program Radija Falš posvećen čarima pop glazbe! Svaki utorak, četvrtak i subotu od 8 do 10 ujutro, PopTon vas budi uz neodoljive pop melodije i zarazne ritmove. Ova emisija pruža pravo pop buđenje, donoseći vam najnovije neafirmirane hitove pop glazbe.

Uživajte u savršenom spoju energičnih i emotivnih pop pjesama koje će vas razveseliti i postaviti ton za uspješan dan. PopTon, uronite u glazbeno putovanje koje istražuje raznolikost pop žanra i otkriva nevjerojatne glazbene talente.

Novo na Falšu

Glazbeni vodič kroz neafirmiranu glazbenu scenu

Novo na Falšu je emisija koja vas vodi kroz svijet najnovijih neafirmiranih glazbenih hitova svake nedjelje od 13 sati! Ova emisija je vaša vrata u svježe glazbene horizonte, predstavljajući vam najnovije singlove koji su pristigli na radio i obećavaju postati sljedeći glazbeni fenomeni.

Novo na Falšu nije samo emisija, već glazbeni vodič kroz trenutnu glazbenu scenu, pružajući vam jedinstvenu priliku da budete korak ispred uživajući u svježim zvucima koji obećavaju oblikovati budućnost glazbe.​

Novo na Falšu
Noćni Program

Noćni Program, vaša svakodnevna doza lagane glazbe koja vas vodi kroz mirne noćne sate. Svake noći od 4 do 8 ujutro, emisija je osmišljena kao glazbena šetnja kroz različite žanrove, stvarajući atmosferu koja je idealna za opuštanje i uživanje u kasnim noćnim i ranim jutarnjim satima.

Uživajte u svakodnevnim noćnim ritmovima koji će vam pomoći da se opustite i prepustite magiji glazbe dok klizite kroz noćne sate.

Sudjeluj u Falš programima!

Sviđaju ti se ideje i programi Radija Falš? Prijavi se kao partner, volonter, suradnik ili umjetnik i pomogni neafirmiranoj sceni danas!

hrHR