Skip to content
Početna stranica » Novosti » Divlji i surovi LP iz Arizone – upoznajte The Christian Family

Divlji i surovi LP iz Arizone – upoznajte The Christian Family

  Phoenix i Los Angeles današnja su prijestolnica za Lo-Fi Gospel Trash. Predstavljamo vam jedanaest divljih kompozicija garažnih pankera koji će vas navesti na snifanje ljepila u crkvi.

  Tko su The Christian Family? Isusovi pratitelji? Kultisti? Okultisti? Ne, da, ne, da, ne – bilo kojim redoslijedom! The Christian Family su braća Ann i Daniel, obitelj od 2, ponekad 10, a ponekad 100. Ako ste u njihovoj prisutnosti, nesumnjivo ćete biti indoktrinirani od strane njihovog duha. Oni štuju bogove kao što su Saint Bo, Saint Chuck, The Divine Little Richard, The Saints, Saints Ivy and Lux, Saint Estrus, te sve ostale svece i duhove svih garažnih punk sastava.

  The Christian Family

  Započeli su svoj sveti put 2016. godine, svirali su i molili se posvuda, objavili nečuveno inspirativni (i ispred svog vremena) singl, a zatim su scenu brzo podijelili kako bi nestali u mraku. No poziv je bio prejak. Neutaživa potreba za širenjem njihovog svjetovnog branda od dva akorda te garažnih trash molitvi bila je jednostavno previše, a ovaj album s kojim ćete se tek susresti došao im je u maglovitom predosjećaju ispunjenom drogom i požudom.

  The raw and primitive sound of…

  To su pjesme koje će vas natjerati da kleknete i molite, popnete se na glavu i zavrtite se ili milujete stranca do sebe u vlaku koji vodi nikamo. Sam đavao i njegov prijatelj Isus pokušali su spriječiti da ovaj album ugleda svjetlo dana, sve dok se Voodoo Rhythm Records nije izborio, s mačem u ruci, da svijetu objavi ovu bogohulnu ploču kako bi unijeli još više nereda u svijet sačinjen od kaosa.

  Dakle, ova obitelj je tu za vas! Upravo ovdje i sada, braćo i sestre, ovdje da piju i mole s vama, da se znoje, vole i pjevaju s vama, da gaze i vrište s vama, te da štuju nesvete bogove punka i trasha dok svi ne budemo spašeni Rock ‘n’ Rollom!

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR