Skip to content
Početna stranica » Novosti » “Dobro jutro, Jenny Lewis” – Tidal Pull objavio treći singl

“Dobro jutro, Jenny Lewis” – Tidal Pull objavio treći singl

  Nakon pjesme “Dezen (ljetna pjesma za nesretan rođendan)”, objavljene u srpnju prošle godine i pjesme “Privitak” objavljenje u studenome, Tidal Pull se vraća s pjesmom posvećenom američkoj kantautorici Jenny Lewis, ali i svakoj osobi koja zaželi iskoristiti dan.

  Tidal Pull, utemeljitelji i ekskluzivni predstavnici “big indie” žanra, sviraju na engleskom a pjevaju na hrvatskom te se vraćaju s trećim singlomDobro jutro, Jenny Lewis”. Kao i uvijek do sada, opisuju se kao “glazba koju čuješ kad nađeš još pomfrita na dnu vrećice iz Meka”, a ovoga puta tom opisu dodaju i (parafrazirane) riječi Nine, briješke ovčarke i glavne zvijezde njihovog novog spota: “čuti Tidal Pull je kao naći još psećih keksića ispod svoje zdjelice”.

  Tidal Pull Dobro jutro Jenny Lewis

  Spot koji potpisuje Pavle Kocanjer možete pogledati na njihovom YouTube kanalu, a “Dobro jutro, Jenny Lewis” je dostupan i na svim streaming servisima. Miks je radio Matko Gaće, a za naslovnicu je ponovno zaslužna mlada zagrebačka umjetnica Petra Divković.

  Jenny” nastavlja ciklus singlova s nadolazećeg albuma prvijenca. U dosadašnjim su najavama pisali: “Ako se album ne desi, znači da se nama nešto desilo”. Međutim, album je sve bliže a oni su još uvijek živi i zdravi.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR