Skip to content
Početna stranica » Novosti » Honshu Wolves izdaje novi album “Cosmic Creature Capture”

Honshu Wolves izdaje novi album “Cosmic Creature Capture”

  S ulica Berna u Švicarskoj, isklesani u maglovitim hladnim planinama, Maryanne Shewolf i njezin čopor pjevaju psihodelični blues

  Upoznajte Honshu Wolves, pravu Delta Blues Gospel senzaciju iz Berna, Švicarske. Na čelu s Maryanne Shewolf, ona i njezin mali vučji čopor Fabu i Mige projeciraju svoju psihodeličnu glazbu iz Zaffaray, alternativnog parka za prikolice usred švicarske prijestolnice Bern, što ih definitivno čini autsajderima u vlastitoj zemlji. To je život i stvaranje na rubu koje bi policija mogla zaustaviti u bilo kojem trenutku, tako da sastav preživljava dan po dan. Nepredvidivo- baš kao i glazba Honshu “vukova”. Maryanne Shewolf postala je majka u vrlo ranoj fazi svog života, što nije ostavljalo prostora za klasični život rock ‘n’ roll zvijezde. Vjerujemo da je stoga izgradila svoj “divlji” svijet na svojoj glazbi. Sama Maryanne to objašnjava ovako: “Uronim se i stavim na put i zaboravim sve oko sebe. A kad me dobro pogodi, znam da će to utjecati i na druge”.

  Svoju glazbu stvara nadahnuta performansima umjetnika kao što su Spiritualized, Make Up, Alan Vega, Royal Trux te grupe svog dugogodišnjeg glazbenog partnera Roy & the Devil’s Motorcycle. Inspiraciju također dobiva od PJ Harvey, Solki, Nine Simone ili Jessie Mae Hemphill kojima se svima divi jer pjevaju blues i pričaju priče sa stajališta neovisnih snažnih, a opet krhkih žena.

  Honshu Wolves

  Honshu Wolves objavili su svoje prve snimke na ploči Shine On Me 2010. godine u vlastitoj izdavačkoj kući Moi J’Connais, nakon čega je uslijedila LP ploča pod nazivom Silver Ashes Line The Lane koja je objavljena pod etiketom Sacred Hood Recordsa 2014. godine. Album Cosmic Creature Capture snimljen je pod labelom već nam dobro poznatog Voodoo Rhythm Recordsa, a snimanje se odvijalo u studiju Nomad u Torinu (Italija) s Massimilianom „Mano“ Moccia-om (Film Star Junkies, WOW, Love Trap, Lame). Za master zaslužan je Oli Bösch (Stiller Haas, Hank Shizzoe, Becky Lee Drunkfoot, Bonaparte) iz Berna.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR